Meubels ontwerpen

Meubelmaker sofware

Hier kunt u meer informatie vinden over het meubelontwerpprogramma. Met dit programma bent u in staat om zelf uw eigen meubel te ontwerpen welke geheel aan uw wensen zal voldoen.

Hier kunt u meer informatie vinden over het meubelontwerpprogramma. Met dit programma bent u in staat om zelf uw eigen meubel te ontwerpen welke geheel aan uw wensen zal voldoen.

meubelmaat software

Downloaden

Om gebruik te kunnen maken van het programma dient u dit eerst te downloaden van onze site. Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

Download

Installeren

Wanneer u ervoor gekozen heeft het installatiebestand op te slaan op uw computer, kunt u het programma installeren door 2x op dit bestand te klikken. Het installatieprogramma wordt nu automatisch gestart.

Wanneer u niet beschikt over de Windows Installer, dient u deze eerst te downloaden van onze site, dit kan op de download pagina. Dit moet ook wanneer u een verouderde versie van Windows Installer heeft.

Werking van het programma

Bij het programma is een uitgebreide beschrijving beschikbaar. Het programma is zo opgebouwd dat u snel bekend geraakt met alle functies van het programma. De help is ook op deze pagina te vinden. Klik daarvoor op 'Help' bovenin het scherm.

BELANGRIJK: mocht het online versturen van uw ontwerp niet lukken, maakt u zich dan geen zorgen. De moeite die u in het ontwerpen heeft gestoken zal niet voor niets zijn. U kunt het ontwerp dan namelijk eerst opslaan in een map op uw computer. Als u het dan vervolgens als bijlage in een mail verstuurt naar info@meubelmaat.com, dan komt het alsnog goed.

meubelmaat software

Meubel uitprinten

Het is mogelijk om een afdruk van het ontworpen meubel te maken. Deze afdruk bestaat uit 4 pagina's te weten:

Een pagina met een afbeelding van het meubel waarin alle onderdelen gesloten zijn. een pagina met een afbeelding van het meubel waarin alle onderdelen geopend zijn. Een pagina met de binnenmaten van het meubel. Ook is het mogelijk om een foto afdruk van het meubel te maken.

Meubel laten maken

U kunt een ontworpen meubel altijd door Meubelmaat laten maken. U kunt hiervoor vanuit het programma een online offerte aanvragen door in het menu op 'Prijs' te klikken. U krijgt dan binnen enkele dagen een offerte via een e-mail.

Vragen en/of suggesties

U kunt altijd contact opnemen met ons omtrent het meubelmaker programma. Wanneer u vragen en/of suggesties heeft kunt u deze sturen naar: meubelmaker@meubelmaat.com

meubelmaat software
meubelmaat software
meubelmaat software
Top

© 2024 Meubelmaat.com | website door: Cees & Co